ТЕЛЕФОНУЙТЕ: +38 (066) 303-21-90
ПИШІТЬ: [email protected]
Дизайнерський картон та папір для листівок 1

Дизайнерський картон та папір для листівок

Зараз існує багато різноманітних хобі, в яких використовується декоративний картон і папір для творчості. Саме за допомогою рукоділля можна максимально проявити свою індивідуальність і розкрити нові таланти. Крім того, це чудовий спосіб створити подарунок або цікаву обгортку для нього власними руками. Один із найпопулярніших напрямків творчості, в якому не обійтися без картону та паперу – це кардмейкінг, тобто мистецтво виготовлення листівок своїми руками.

Дизайнерський картон для листівок

Для виготовлення виробів малих паперових форм найкраще підходить саме дизайнерський картон. Без нього не обійтися, якщо ви хочете підкреслити красу та ексклюзивність хенд-мейд виробів. Використовуючи такий картон, можна створити гарний і виразний фон календаря, візитівки чи листівки. Такі вироби часто мають оригінальний візерунок і фактуру

Дизайнерський картон і папір можуть використовуватися при створенні ексклюзивних вітальних листівок, запрошень на день народження або весілля. Папір для запрошень, ціна якого залежить від розмірів, текстури та товщини, може мати різний колір і відтінок, прикрашатися цікавими візерунками. Використання декоративного картону підкреслить ваш індивідуальний підхід до вибору подарунка. Така увага гарантовано справить приємне враження на вашу близьку людину.

Створюємо запрошення на весілля своїми руками

Попри широкий асортимент святкових товарів, наявних у сучасних магазинах, знайти весільні запрошення, які надовго запам’ятаються вашим гостям своїм неповторним стилем, у торгових точках доволі важко. Якщо ви справді хочете залишити пам’ять про своє одруження, радимо зайнятися виготовленням листівок самостійно.

За допомогою дизайнерського картону та паперу можна створити оригінальні весільні запрошення. Для цього потрібно ретельно продумати загальну композицію, щоб текст та інші об’єкти не зливалися з фоном. Дизайнерський картон має наступні основні переваги:

  • щільність і міцність матеріалу (може використовуватися в якості основи для фотографій);
  • невелика вага, завдяки якій дуже зручно виготовляти масштабні конструкції;
  • можливість створення виробів різноманітної форми;
  • здатність вбирати вологу (на картон можна наносити штампи та фарбу).

Також можна використовувати декоративний папір для запрошення. Перш ніж зупинити свій вибір на чомусь конкретному, зверніть увагу на кілька важливих нюансів. Для початку радимо визначитися зі стилем, дизайном, візерунком і колірною гамою. 

Наступним кроком буде вибір техніки виконання. Далі слід подбати про купівлю якісного паперу, за допомогою якого можна буде реалізувати всі ваші ідеї. Купувати матеріали для виготовлення запрошення слід лише після того, як основна ідея буде продумана до дрібниць. Для цього можна намалювати попередній ескіз весільного запрошення. Це допоможе чіткіше уявити, як повинен виглядати готовий виріб.

Де купити дизайнерський папір для листівок?

Знайти широкий асортимент декоративного картону та паперу можна в нашому онлайн-каталозі. Ми пропонуємо різні кольори, відтінки та текстури. На сайті можна замовити звичайний дизайнерський картон або з тисненням, підібрати папір із різною фактурою та щільністю. Якщо у вас виникли запитання щодо нашої продукції, зверніться за консультацією до торгового відділу за номером, вказаним на сайті.

Коментування заборонене.

Поширити: